hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under mars 2009

Av Helen - 22 mars 2009 18:15

Ja i Fredags for Erika till Lule där hon blir en vecka nu. Kändes tomt.

På Lördagen for vi upp till Em och stannade där över natten. Vi åt god vitlökskyckling med ris innan vi skjutsade henne till hennes jobb. For hem och spelade tv spel ; ) dom har ett Wii där man kan spela golf, bowling, tennis å nå mer. Och gissa vad kul det är!

Frampå kvällen for vi till Pelles syster och hennes man som bor på Tuna, där blev det massa surr och fika. Hem och spelade mer Wii tills vi skulle hämta Em kl 23 på jobbet. Satt uppe till halv 1 och spelade och sen blev det sängen. Vaknade i morse kl 8 och klev upp och gjorde kaffe. Sen gjorde vi inte så mycke mer än surra och åt choklad, spelade Wii. Så nu har jag sån träningsvärk i höger arm efter allt kastande och svingande ; ). Men gissa om man vill ha ett nytt tv spel nu!

Nu är vi hemma hos lilla Stefan (katten) och det ska bli skönt att sova i sin egen säng i natt. Tack Em för den trevliga helgen. Du är så söt och rar..


Ha det gott.. Kram

Av Helen - 22 mars 2009 18:11

Ja, igår var jag och älsklingen och beställde våra förlovningsringar. Hur dom ser ut kan ni se här ovanför. Oj så härligt det känns. Och jag är lika kär idag som för 5 år sedan i den mannen ; ) vilket gör mej så glad och lycklig.

Men nu när vi äntligen förlovar oss så börjar mina nära och kära vänta på bröllop! Herregud, ni får nöja er nu ett tag. Fast man vet aldrig, vi kanske kommer med nån överraskning här framöver ; ).

Av Helen - 20 mars 2009 18:58

Det är när det går bra för sina barn. Hoppas det fortsätter så här nu för då har jag snart 3 av 4 barn här uppe ; ). Om inget inträffar nu så ska det bli skoj att få se bebismagen växa. Och kul att du Em klarade provet idag och att du känner dej glad. All lycka till er. Mina älskade döttrar.

Av Helen - 20 mars 2009 13:34

Känner jag mej idag. Vaknade med ont i halsen och ont i kroppen. Inge pigg alls : (.

Ute blåser det som attans, men varmt är det. Var 7 plusgr när jag klev upp i morse.

Erika åker till Lule idag på eftermiddagen och då blir jag och älsklingen helt ensamma en hel vecka, för hon ska praktisera där uppe till veckan. Så får hoppas jag INTE blir sjuk nu. Blir tomt här hemma då!

Har inte gjort nåt idag förutom att vila och spelat tv spel förstås ; ).

Det blir nog en lugn dag.


Kram på er!

Av Helen - 18 mars 2009 15:23

Med ett underbart väder tog vi idag. Gick ner på isen en sväng och gick, och oj så varmt och skönt det var. Man blev riktigt varm. Kändes att man suttit på rumpan lite väl länge för kondisen var kraftigt nedsatt. Skönt var det i alla fall.

Erika hade ute dag idag så dom har åxå varit ute. Dom gick till fårön, en promenad på ca 5 km enkel väg och hade med sej fika så det var nog mysigt med.

Annars har vi inte gjort så mycket. Blir till att laga mat snart. Baconsås och pasta.


Igår kom emelie helt apropå, hon överraskar ofta och det är kul. Hon e så gullig hon ; ) men kan väl inte vara annat med en sådan mor! ha ha ha. Blev middag, tårta, yatzy och Texas hold M innan hon for mot Lule igen.

Senare kom några kompisar och grattade pelle som fyllde år så blev tårta igen. Alltid gott med tårta mmm.


I morgon far Elicia hem. Hon har stött på ett problem. Dom får ingen lägenhet utan borgensman eftersom dom inte har nån inkomst. Får hoppas allt löser sej till det bästa. Annars blir nog både hon och vi ledsna.


Ha en bra kväll. Kram

Av Helen - 17 mars 2009 10:24

Ja idag fyller min älskling år. Men som vanligt har man ju inga pengar : /. Men gjorde iordning en kopp kaffe och en hjärtformad macka och ljus kl 7 i morse åsså stegade vi in alla tre och sjöng med våra vackra stämmor ; ). Vi får göra tårta i helgen och fira mer då.

Tyvärr åker elicia hem på Torsdag redan så hon missar det. Men hon måste ner på ett viktigt möte å så.

Har tvättstugan idag och det är ju kul : /. Strålande sol ute så en promenad blir det nog idag me.


Ha det gott.. Kram

Av Helen - 16 mars 2009 13:03

Kanske låter tokigt att jag ska skriva till dej, men jag kan inte vara tyst längre. Måste få ur mej all ilska över dej. Vem har gett dej rätten att ens vara i mitt liv? Du plågar mej nästan varje dag. Och när du väl inte är hos mej och man känner sej glad, så varar det inte länge. Ibland är du hos mej på natten med. Du har tydligen inte fattat att jag inte vill ha nåt med dej att göra överhuvud taget. Vet du hur många gånger du fått mej att gråta? Och hur mycket energi du tar av mej? Nej det fattar du förstås inte. Och du fattar inte heller hur svårt det är att vara social och trevlig när du gör dej påmind. Har haft svårt att få ett jobb sen du klev in i mitt liv, ändå är det 17 år sen nu och du bara fortsätter invaderar mitt liv. Kan du inte bara ge dej av, försvinn!! Önskar jag aldrig hade träffat dej. Undrar hur livet skulle sett ut då?


Så snälla VÄRK försvinn ur mitt liv ; ) jag vill inte ha dej hos mej längre!


Ja jag vet, en liten tokig blogg tillägnad min "kära" whiplashskada, men nu känns det bättre : )

Kram!

Av Helen - 14 mars 2009 11:07

Ja lite sovmorgon blev det idag. Men vaknade med värk! inte kul alls och som vanligt har man inga tabletter hemma när det behövs. Men ska skriva det här nu och sen lägga mej på spikmattan så kanske det lindras lite i alla fall.

Vårväder ute plus 4 grader och det droppar från taken. Synd bara att inte solen vill tränga igenom molnen.

Händer väl inte så mycket idag. Tar det lugnt bara.

Elicia söker lägenhet här uppe, och oj så skönt det känns. Hoppas dom får tag i nåt bara. Beror ju på när dom inte har nån inkomst. Men hoppas på det bästa i alla fall.

Ska ju även bli Momma! Känns kul, men lite nervöst. Man undrar hur det ska gå och så. Men det löser sej säkert med tiden. Så kul att få ut och köpa lite bebiskläder, kolla på massa bebisprylar, komma på olika namn. Ja, bara hoppas allt går bra nu. Det hörs lite gammalt att bli momma : / men hellre momma än farmor för det hörs ännu gammlare ; ). Ska bli skoj i alla fall och jag hoppas på en liten tjej ; ).

Kul att du hörs må bättre nu, lillasyster. Är du glad blir jag glad ; ). 

Ja ja nu ska jag lägga mej på spikmattan, men kanske skriver mer, man vet aldrig!

Ha en trevlig Lördag! Kram


Presentation


Jag som skriver här!

Omröstning

Är du kille eller tjej?
 Kille
 Tjej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards