hesa om livet efter Gastricby pass operation.

Alla inlägg under juni 2009

Av Helen - 4 juni 2009 08:24

Ja det är mycket pysslande när man flyttat in.. Det ska packas upp.. Få upp på väggarna.. Borras och hamras.. Tar aldrig nåt slut.. Pelle har varit tvungen att borra nya hål för gardinstången i sov rummet för det passade inte.. Fönsterlampan i köket hängde absolut inte i mitten så det fick vi ändra.. Hatthyllan åkte ner rätt fort och ersattes av vårat eget som är snyggare, så då fick det borras.. Kökslampan hänger inte mitt över bordet.. Och en massa små pyssel hela tiden..


Känner mej enormt trött och stel i kroppen i dag.. Men det kanske blir bättre ju mer dagen lider.. Och mina fötter, aj vad dom värker.. Blir tokig på min vänster fot som ser ut som en ballong.. Måste ringa och få bättre tabletter och se om den blir bättre.. Nej nu ska jag sluta klaga ; )


Trivs väldigt bra här uppe.. Sover enormt skönt på natten, vaknar förstås som vanligt men ändå.. Är lite ovan spisen än så det är lite svårt när man ska laga mat ; ) men än har jag inte bränt nåt i alla fall.. Nackdelen är att vi inte har diskmaskin nu.. Men det är rätt mysigt att ställa sej å diska.. Rofyllt på nåt vis.. Undrar vad jag säger om 1 mån ha ha ha.. Då kanske det blir en diskmaskin ; )..


Hoppas emelie har det bra i Göteborg och att dom har bättre väder än vad vi har här uppe.. Lite sol idag men blåser KALLA vindar.. Var är sommaren!!!!??


Jaja ska ta och äta frukost nu så kanske man kommer igång.. Och klippa pelle sen ; ).. Ha en bra dag... Kram

Av Helen - 3 juni 2009 10:10

Maj månad blev mitt rekord i antal läsare ; )... Kul!!


Kallt igen, känns som höst vindar.. Tur man har inglasad balkong numera ; ) skönt.. Igår hade jag tvättstugan, och det var en gubbe som tvättade före mej, men han hade inte hunnit tvättat EN tröja.. Så han bokade tiden efter mej, och när jag kommer ner 1 minut över tvätttiden, så hade han redan hunnit ringa vaktmästaren och öppnat maskinen och slitit ut min blöta tvätt.. Grrr förstår väl att han blev lite sur.. men någon minut över kan man väl ändå vänta tycker jag.. Ja ja jag var artig och bad om ursäkt, att jag satt på maskinen för jag trodde den skulle bli klar före ett.. Då säger han att han bara ska tvätta den där tröjan och att jag får ta resten av tvätttiden när han är klar.. Ååååååå ja ja tvättat blev det i alla fall..


En annan grej som hände när vi körde grejer var att vi alla stod ute och tog en paus i eländet och då kommer det en bil med en kvinna, en man och ett barn.. Första tanten skriker: Är det ni som ska flytta in? Jo det är det.. Sen undrar hon vart vi kom ifrån och massa.. Sen sa gubben att: Men nu går vi in.. Nej gå in du, jag ska kolla vilka det här är.. Sen står tanten och stirrar rätt upp och ner på oss som pratar och fnissar.. Sen kommer även gubben ut och glor.. hade nog inte alla bestick i lådan så att säga.. När vi gick in försvann dom i alla fall.. Vilka grannar ha ha ha...


B-M och Ulla var hit en sväng och kollade och drack lite kaffe.. Har satt upp gardiner överallt.. Men alla är typ för långa, men det får vara tills jag har tid och lust att göra nåt åt det..


Är sjukt trött idag.. Känns som man bara vill gå å lägga sej igen.. Men måste på coop och handla upp lite mat, börjar bli tomt nu..


ha en bra dag.... Kram

Av Helen - 1 juni 2009 20:54

Ja nu har vi flyttat in.. Körde alla tunga grejer i Lördags.. Det var typ 30 gr varmt just den dan, så det var otroligt jobbigt.. Sen blev det middag här. Serverade hamburgare med strips, glass och frukt till efterrätt.. Sen kördes ett sista lass.. Totalt slut på kvällen.. Än är det inte klart.. Har lite småplock kvar och lite saker i förrådet.. Just nu känns det som man aldrig ska bli klar.. Och sen ska man städa : (.. Tur vi har 1 månad på oss.. Känner mej helt slut körd.. Men det blir bra..


I söndags var det Morsdag och jag fick helt otroliga presenter av mina flickor.. Måste säga att man tvivlar ibland väldigt mycket på att man är en hyfsad mamma, men när man får såna "brev" så förstår man att någonstans har man ändå lyckats.. Tänkte skriva några rader av det dom skrev.. Kan börja med den äldsta.. Hon hade gjort ett jättefint brev i lila glansigt papper med guld hjärtan på, och här är några rader från det:

Till världens underbaraste mamma! Du har alltid funnits där för mej och mina syskon i alla år. Du har stöttat, tröstat och alltid varit ett stöd för mej. Du har alltid visat kärlek till oss. Utan dej skulle vi nog inte ha det så bra som vi har det. Du har visat den rätta vägen i livet. Du är mitt allt. Du är min älskade mamma..

Och hon bjuder mej på en hotell weekend i Skellefteå med 3 rätters, besök på nattklubb och frans och brynfärgning samt plockning. Oj ojtror inte jag gråtit så mycket på länge.. Vilken underbar present..


Sen kan vi ta den mellersta tjejens present.. Fick en jättefin krukros, massage 30 min (av henne, hon är superduktig) och ett långt brev.. Skriver några rader som stod där.. Kan tala om för dom som inte vet att hon var en VÄLDIGT rebellisk tonåring som prövat det mesta, så jag har alltid haft dåligt samvete över det..

Det bästa du någonsin gett mig är mitt liv, det näst bästa är att du alltid funnits där för mej. Oavsett hur jobbigt och tufft det varit, hur strulig jag än varit så har du alltid visat mig att du finns där och jag har alltid vetat att du bryr dej om mig. Jag älskar dig fortfarande lika mycket och det jag inte insåg då är att du är en underbar mamma som har mycket att ge och har ett stort hjärta med mycket glädje.

 Ja ni kan ju tänka er vad jag grät över alla dessa fina ord.. Var helt slut efteråt..


Den minsta flickan hade gjort ett fint kort och "presentkort" på olika saker som t.ex massage, dammsuga, dammtorka, laga mat och en massa bra saker.. Så det ska jag minsann utnyttja när jag är lat och inte orkar göra nåt..


Ja så det här året har jag verkligen blivit uppvaktad och det känns så kul och jag har världens bästa barn i mina ögon..


Nu blev det en väldigt lång blogg så jag hoppas min syster är nöjd nu ; ) för jag orkar inte skriva nåt mer.. Så får återkomma nån annan dag..


Ha en bra kväll.... Kram

Ovido - Quiz & Flashcards